No products in the cart.

Retningslinjer for kjøp av portrett

VED KJØP AV PORTRETTER F.O.M. 1. JANUAR 2022 BEKREFTER DU Å HA LEST OG GODTATT FØLGENDE RETNINGSLINJER.
Disse retningslinjene gjelder for alle personlige portrett.

DETTE FÅR DU MED I EN PORTRETTBESTILLING:

× Fysisk printet portrett i valgt størrelse.
× Digital versjon i kvadratisk format, tilpasset Instagram.
× Eventuell digital versjon i landskap- eller portrettformat, avhengig av motivet.

HVA DU KAN FORVENTE AV PORTRETTET:

Jeg kan egentlig ikke å tegne, og det har jeg heller aldri påstått, så portrettet vil ha noen ulikheter fra motivet. Småting kan fikses.

Jeg tegner veldig direkte fra bildet du sender, så du vil motta et portrett i samme positur som bildet du ga meg. Sender du også bilder med hatt og solbriller, så får du hatt og solbriller. Jeg vet ikke hvordan motivet ser ut under der. Jeg kan «klippe og lime» ønskede deler av motivet, men det øker risikoen for dårlig resultat/omtegning.

Om ikke annet er forespurt, vil jeg sette opp motivene i den beste visuelle rekkefølgen.

Alle motiver får hvite tenner, uansett hvordan de ser ut på originalbildet.

PRINT OG POST:

All min veggkunst printes på 180g matt fotopapir, og printes lokalt hos dyktige Hatlehols Grafiske i Brattvåg.
Jeg bestiller prints hver 14. dag, noe som betyr at bestillinger kan ta ganske lang tid å få levert.

Portretter bestilt i kampanjeperioder til kampanjepris må forvente lenger ventetid, da antall bestillinger i denne perioden øker betraktelig.

Per nå blir bestillinger printet mandager i partallsuker, og da levert inn hos Posten senere samme uke. Man kan da forvente å motta bestillingen i posten påfølgende oddetallsuke. Endringer kan forekomme.

Kunder som bestiller henting i Ålesund vil få melding med henteinstruksjoner så snart bestillingen er pakket.

Bestillinger fra meg blir sendt som pakke i postkassen via Bring. Det er også mulig å bestille de som Postens Norgespakke. Begge sendes med sporing, men kun sistnevnte har garanti hos Posten.

Ekstra kostnader

Dersom personer eller større deler av portrettet må tegnes om på grunn av referansebilder i dårlig kvalitet, må du som kjøper selv ta kostnadene for dette. Omtegning av en hel person koster fra 100 kr.

Om det i verste fall skulle skje at det er uenigheter mellom kjøper og butikkeier, og kjøper ikke lenger ønsker portrettet, vil kjøper få refundert verdien av det trykkede eksemplaret, og evt frakt. Om butikkeier har gjort jobben med å tegne portrettet, skal butikkeier ha betalt for dette.

DIN SIKKERHET:

Betalingen er kun «captured» frem til bestillingen er levert hos posten eller klar for henting, og bestillingen blir ikke sendt til print før du har godkjent portrettet. Pengene blir da altså ikke trukket fra konto før bestillingen er på vei til deg*.

MINE RETTIGHETER:

Jeg påtar meg retten til å dele alle bestilte portretter og produkter i alle deler av mine sosiale medier.
Om noe er hemmelig frem til det er gitt i gave, kan du skrive dette i portrett-infoen. Fortell meg da fra hvilken dato jeg kan dele det i sosiale medier.
Om du rett og slett bare ikke ønsker at portrettet ditt skal deles i sosiale medier, er det helt greit, bare skriv det i portrett-infoen.

* Om jeg skulle ha trøbbel med å nå tak i deg på mail, og det har gått en uke uten kontakt (og uten forvarsel om dette), påtar jeg meg retten til å merke bestillingen som fullført for å sikre meg betaling for både arbeid og tidsbruk. Du vil uansett fortsatt få produktet ditt som avtalt, men det er da fullt og helt ditt ansvar å holde prosessen igang .

No products in the cart.