No products in the cart.

Retningslinjer for kjøp av portrett

VED KJØP AV PORTRETTER F.O.M. JANUAR 2023 BEKREFTER DU Å HA LEST OG GODTATT FØLGENDE RETNINGSLINJER.
Disse retningslinjene gjelder for alle personlige portrett.

DETTE FÅR DU MED I EN PORTRETTBESTILLING:

× Fysisk printet portrett i valgt størrelse.
× Digital versjon i kvadratisk format, tilpasset Instagram.
× Eventuell digital versjon i landskap- eller portrettformat, avhengig av motivet.

HVA DU KAN FORVENTE AV PORTRETTET:

Jeg kan egentlig ikke å tegne, og det har jeg heller aldri påstått, så portrettet vil ha noen ulikheter fra motivet. Småting kan fikses.

Jeg tegner veldig direkte fra bildet du sender, så du vil motta et portrett i samme positur som bildet du ga meg. Sender du også bilder med hatt og solbriller, så får du hatt og solbriller. Jeg vet ikke hvordan motivet ser ut under der. Jeg kan «klippe og lime» ønskede deler av motivet, men det øker risikoen for dårlig resultat/omtegning.

Om ikke annet er forespurt, vil jeg sette opp motivene i den beste visuelle rekkefølgen.

Alle motiver får hvite tenner, uansett hvordan de ser ut på originalbildet.

PRINT OG POST:

All min veggkunst printes på 180g matt fotopapir, og printes lokalt hos dyktige Hatlehols Grafiske i Brattvåg.
Jeg bestiller prints normalt sett hver 3. uke, noe som betyr at bestillinger kan ta ganske lang tid å få levert. Hyppinghet på print kan variere basert på etterspørsel.

Portretter bestilt i kampanjeperioder til kampanjepris, eller ved sesongstart/-slutt må forventes å ha lenger ventetid, da antall bestillinger i denne perioden øker betraktelig.

Trykk her for å lese oppdatert informasjon om frakt og henting.

Ekstra kostnader

Dersom personer eller større deler av portrettet må tegnes om på grunn av referansebilder i dårlig kvalitet, må du som kjøper selv ta kostnadene for dette. Omtegning av en hel person koster fra 150 kr.

Om det i verste fall skulle skje at det er uenigheter mellom kjøper og butikkeier, og kjøper ikke lenger ønsker portrettet, vil kjøper få refundert verdien av det trykkede eksemplaret, og evt frakt. Om butikkeier har gjort jobben med å tegne portrettet, skal butikkeier ha betalt for dette.
Om kjøper ønsker å avbryte kjøpet før portrettet er påbegynt, holdes det uansett igjen 250 kroner av kjøpesummen, da det foregår administrativt arbeid knyttet til portrettet allerede fra bestilling. Dette gjelder fra sekundet bestillingen er lagt inn.

DIN SIKKERHET:

Betalingen er kun «captured» frem til bestillingen er klargjort til print, og bestillingen blir ikke klargjort til print før du har godkjent portrettet. Pengene blir da altså ikke trukket fra konto før bestillingen er klar*.

MINE RETTIGHETER:

Jeg påtar meg retten til å dele alle bestilte portretter og produkter i alle deler av mine sosiale medier.
Om noe er hemmelig frem til det er gitt i gave, kan du skrive dette i portrett-infoen. Fortell meg da fra hvilken dato jeg kan dele det i sosiale medier.
Om du rett og slett bare ikke ønsker at portrettet ditt skal deles i sosiale medier, er det helt greit, bare skriv det i portrett-infoen.

* Om jeg skulle ha trøbbel med å nå tak i deg på mail, og det har gått en uke uten kontakt (og uten forvarsel om dette), påtar jeg meg retten til å merke bestillingen som fullført for å sikre meg betaling for både arbeid og tidsbruk. Du vil uansett fortsatt få produktet ditt som avtalt, men det er da fullt og helt ditt ansvar å holde prosessen igang .

No products in the cart.