No products in the cart.

Info om og fremgangsmåte for portrettbestilling

Sist oppdatert oktober 2023

Endringslogg
1. mai

Forventet leveringstid på portretter endret fra 3-6 uker til 3-9 uker, da jeg begynner i fast stilling. (Ved produksjon → produksjonstid)

Erstatningsprodukt ved skadde bestillinger sendes nå til kunde først etter skadd produkt er returnert til meg. (Eventuell kluss → skader)

Presisering av fremgangsmåte for å gi beskjed om portretter som ikke kan publiseres etter en viss dato. (Rettigheter for bruk → min bruk)

14. mai

Oppdatert oversikt over print-priser til portrett. Prisene i seg selv ble forsåvidt oppdatert 10. mai. (Ved bestilling → velg størrelse)

10. november: Lagt til nye produkter under fanen “Portrettet ditt på flere produkter?”, samt info om at bestilling av produkter med tidligere tegnede portretter krever enten bestilling fra eller bekreftelse av mail-adressen som bestilte det opprinnelige portrettet.

Hele denne siden er omarbeidet i oktober. Om du har bestilt portrett før 13. oktober kan du bla ned til slutten av sida for å se den gamle versjonen av teksten.

Hvordan bestille?

Først! Les gjennom alt før du legger inn bestillingen.
Ved bestilling bekrefter du å ha lest og forstått fremgangsmåte for bestilling av, og retningslinjer for, portrett fra min nettbutikk.

Ved bestilling

(I NETTBUTIKKEN)

Velg ønsket stil for portrettet. Per nå kan du velge mellom 3 typer.
× Hodepynt (Kun hoder)
× Håndtegnet (Overkropp og opp)
× Kjæledyr (Kun kjæledyr)

Inne på produktsiden velger du antall motiver som skal tegnes (dette gjelder både voksne, barn, babyer og dyr). Prisen justeres avhengig av antall karakterer og tegnestil.

Om du ønsker et portrett med et større antall motiver enn du får valgt i nedtrekksmenyen kontakter du meg om dette på mail (link) før bestilling. Jeg har mulighet til å gjøre dette, men det må avtales fordi produksjonen tar lengre tid enn normalt.

Deretter velger du ønsket størrelse portrettet skal printes i.
Per nå (høsten 2023) har jeg følgende størrelser og priser på portrett-print.
× 13×18: 105 kr
× 21×30: 150 kr
× 30×40: 235 kr
× 40×50: 295 kr
× 50×70: 370 kr
× 70×100: 620 kr

I bestillingen får du også med minst én digital versjon av portrettet. Avhengig av hvilket format som passer best lager jeg mine digitale versjoner i følgende størrelser og format:
× Kvadrat (2048 px)
× Landskap (2048 px × 1372 px)
× Portrett (1700 px × 2048 px)

Om du skulle ønske andre/spesifikke formater kan dette bestilles her. Det er best å legge dette med i portrettbestillingen, da det gir en god rabatt.

For enkelhets skyld har jeg laget et utvalg fargekart det kan velges bakgrunn fra, men det er også mulig å nevne f.eks en malingsfarge, så lager jeg en bakgrunn som ligner.
Om du er veldig usikker på bakgrunn kan notere ned flere, så får du se alle de noterte fargene før du bestemmer deg.
Bakgrunnsfarge er det som er lettest å fikse på, så om de(n) du valgte ved bestilling ikke ble helt riktig, kan vi teste ut noe annet!

Eksempel på utfylling når du er usikker på farge:

Eks 1: Avocado 1, Omtanke, Fleur
Eks 2: Bildet skal henge på en grønn vegg, og vi elsker rosa.

I feltet for portrettdetaljer skriver du ryddig ned alle karakterenes øyenfarger og hårfarger, og eventuelle andre trekk du tenker er viktig å få med (fregner, spesifikke føflekker og lignende), og presiser om fargene er lyse eller møre, spesielt om noen er lysere/mørkere enn andre. Dette er ikke alltid lett å tyde fra bilder*. Bruk gjerne en form for skilletegn (f.eks. skråstrek) mellom hver karakter, for linjeskift blir dessverre ikke med når teksten sendes til meg.
Om noe som helst skal endres mellom referansebildet og portrettet – f.eks. farge på klærne – må dette også noteres her. Det er veldig viktig at dette gjøres ved bestilling, da det er denne teksten jeg følger når jeg tegner.

Om du har spesielle ønsker for karakterenes rekkefølge og/eller om bildet skal være stående eller liggende legges dette også med i feltet for portrettdetaljer. Om ingenting legges ved, velger jeg selv hva som vil se best og mest naturlig ut.

Ønsker du noe ekstra i portrettet ditt? F.eks tekst eller annet som er utenfor standarden for mine portretter? Kontakt meg på mail (link) før bestilling, så avtaler vi om og hvordan dette kan bestilles.

Eksempel på riktig utfylling av portrettdetaljer:

Han har brune øyne, og mørkeblondt hår //
Hun har grønne øyne og lysebrunt hår. Ønsker å få med skjønnhetsflekken over munnen //
Storesøster har grønne øyne og lyseblondt hår. Tegn henne gjerne uten regulering //
Lillebror har brune øyne og brunt hår. Fregner over nesa //
Ønsker gjerne at alles gensere farges i blå-nyanser.

(Alt dette må ikke være med, men alt du vil skal bli med i portrettet må noteres ned)

Eksempel på feil utfylling av portrettdetaljer:

Vil ha med både øyenfarger og hårfarger.

(Ja, jeg mottar dette overraskende ofte)

* Om fargene ikke er notert ned ved bestilling, og du føler jeg har gitt dere feil farger, må det betales et tillegg for endring av farger. 50 kroner per karakter.

Om du ønsker ekstra kopier av portrettet ditt kan dette bestilles i samme slengen med 30% rabatt. Følg denne linken for å legge til ekstra print. Rabatten legges ved automatisk, men kun om ekstra print er i samme bestilling som selve portrettet.
I feltet for tidligere ordrenummer skriver du da inn ‘denne’, da det ikke gjelder en tidligere ordre, men denne ordren.
Glemt å legge ved ekstra print, men ønsker de sendt sammen med portrettet? Bestill det uten rabatten, og få rabatten og frakten som tilgodelapp.

Etter hvert vil jeg også få lagt inn diverse tilleggsprodukter. Disse vil alle være tilgjengelig til rabattert pris når de bestilles samtidig som portretter.

Per nå gjelder dette følgende produkter og rabatter:

× 20% rabatt på Dørskilt med portrett på (kun tilgjengelig for Hodepynt-portretter).

Jeg har enda ikke testa dørskilt med Håndtegnet portrett, så om du vil være prøvekanin kan du kontakte meg på mail (link), så skal vi få på plass en god deal).

× 20% rabatt på Hettegenser med portrett på.

× 20% rabatt på Kopp med portrett på.

× 20% rabatt på Totebag med portrett på.

Etterbestilling av produkter med portrett på krever at bestillingen kommer fra eller bekreftes av mail-adressen som bestilte det opprinnelige portrettet. Vi vil ikke at du skal møte på et tilfeldig menneske på gata med ditt fjes på handlenettet sitt!

Ved produksjon

(PÅ MAIL)
Ikke mulighet til å sende bildene med det samme?

Svar meg gjerne uansett på mailen med beskjed om dette, og når du forventer å kunne sende bildene. Da vet jeg at du har mottatt bekreftelse, og jeg slipper å sitte og vente :)

Når portrettet er bestilt i min nettbutikk vil du motta en mail med bekreftelse på din bestilling. Denne kommer automatisk og med det samme. Om den ikke dukker opp i verken innboks eller søppelpost kontakter du meg på mail (shop@tonjemarie.com).

Som svar på denne bekreftelsesmailen sender du meg bildene du ønsker tegnet. Bildene må være klare og av god kvalitet. Om du er usikker på kvaliteten zoomer du godt inn på ansiktet og ser om bildet blir veldig pikselert.
Jeg vil ha originalbilder, ikke skjermbilder. Og om det popper opp et spørsmål om hvilken størrelse du vil sende bildene i når du skal sende mailen, så velger du ‘Faktisk størrelse’ eller tilsvarende.

Alle karakterene trenger ikke være i samme bilde, men for at jeg lettest skal kunne sette sammen et fint portrett må jeg ha med begge skuldre og veldig gjerne også hele overkroppen på karakterene som skal tegnes.

Om du har et bilde av din karakter sammen med noen andre som ikke skal tegnes, kan du enten sende hele bildet og presisere hvilken person som skal tegnes, eller du kan klippe de ut av bildet. Ved sistnevnte er det viktig at du kutter rundt den som skal tegnes, og ikke fokuserer på å klippe bort den som ikke skal være der – da er det mulig du klipper for mye.

Jeg tegner direkte av bildene, så dere får de samme klærne, den samme sveisen, og solbrillene på hodet blir tegna med. Intrikate mønster, bunadssølv og lignende vil bli forenklet.

Bilder jeg ikke godtar:

× Karakterer som er full i snørr og gris
× Karakterer uten klær
× Karakterer med våpen

Det er alltid mulighet for at denne listen utvides.

Først når godkjente bilder er mottatt vil ditt portrett settes på tegnelisten, og antatt ventetid starter. Per mai 2024 er ventetid noe usikker, da jeg begynner i fast jobb. Jeg håper å fortsatt kunne bestille prints hos mitt trykkeri hver tredje uke, så det kan fort ta 3-9 uker å motta sin bestilling.
Om du har bestilt under kampanjer, eller om portrettet er bestilt som restordre/back-order (dette blir gitt beskjed om på produktsiden og i handlekurven) kan du forvente noe mer ventetid.

Jeg er et menneske, og det er mange faktorer for at et portrett kan ta lengre tid enn forventet. Det gis ikke kompensasjon for dette.
Jeg har veldig lyst til å fullføre alle mine portretter og sende de deres vei – ikke bare fordi det er først da jeg får betalt, men også fordi jeg gleder meg til at mine verk skal henge hos dere.

Når jeg har tegna ferdig portrettet sender jeg et skjermbilde i mail-tråden vår. Dette er et skjermbilde av printfila, og viser hvordan ditt fysiske portrett blir seende ut (da med tanke på format og oppsett).
Se over portrettet, og se om det ser riktig ut. Endringer kan gjøres, men husk på at dette er et tegnet portrett, og ikke et bilde: resultatet vil ikke være naturtro eller karbonkopier av de faktiske karakterene.

Endringer jeg anser som urimelige, detaljstyrt pirk eller ‘feil’ som kunne vært unngått ved riktig bruk av feltet for portrett-detaljer vil enten ikke godtas, eller måtte betales for.
Omtegning vil starte på 100 kroner per karakter.

Jeg ser alltid over portrettet før jeg sender videre skjermbildet til deg, men det er likevel mulig at jeg kan ha glemt øyenvipper, et par øyenbryn eller rett og slett har vært uheldig og lagt igjen en strek eller en prikk i bildet.
Om jeg ikke har sett dette før det sendes til deg, og heller ikke du har lagt merke til det ved godkjenning vil det være med i bildet. Om dette skulle oppdages i ettertid må du som kunde selv betale for evt. nytt print – men jeg fikser portrettet kostnadsfritt, såklart!

Ser ikke portrettet ut som du hadde forventet? Når jeg tegner følger jeg svært få regler. Jeg har kanskje en noe gjenkjennbar stil, men jeg vil ikke at noen skal tenke at siden nesen i et portrett de har sett på Instagram er tegnet ‘sånn her’, så skal også nesen i ditt portrett tegnes likedan. Jeg tegner alltid sånn det føles mest naturlig og riktig ut utifra referansen jeg bruker, og jeg utvikler meg alltid som illustratør.

NB! Farger kan avvike fra skjerm til print.

Når portrettet er godkjent for print gjøres det klart for min neste bestilling hos trykkeriet. Når dette skjer vil det ikke være mulig med videre endring av portrettet.

Jeg vil også nå gjøre klar de digitale filene av portrettet, laste de opp via WeTransfer og sende en mail med nedlastningslenke. Denne er gyldig i 7 dager, og blir sendt direkte fra min nettside (altså ikke i vår eksisterende mail-tråd, sjekk søppelpost). Dette gjøres så jeg har bedre oversikt over om jeg har sendt de eller ikke.
Om du ikke får lastet de ned i tide, eller av en annen grunn trenger at de lastes opp på nytt vil det måtte bestilles og betales for. Følg lenken for dette her.

Om det også er bestilt andre produkter med denne illustrasjonen, vil disse bli ferdigstilt og bestilt (noen produkter er det tredjeparts produsenter som både lager og sender).

Jeg sender inn mine bestillinger til trykkeriet hver tredje uke. Portrettene pakkes fint og sendes fra meg via Posten og Bring, eller så avtaler vi henting om det er det som er bestilt. Les gjerne mer om frakten min her.

Eventuell kluss

Om jeg skulle ha trøbbel med å nå tak i deg på mail, og det har gått en uke uten kontakt (og uten forvarsel om dette), påtar jeg meg retten til å merke bestillingen som fullført for å sikre meg betaling for både arbeid og tidsbruk. Du vil uansett fortsatt få produktet ditt som avtalt, men det er da fullt og helt ditt ansvar å holde prosessen igang .

Om kjøper ombestemmer seg for størrelsen på portrettet, og ønsker å endre det til et mindre format vil resterende beløp for print og evt frakt ikke refunderes, men gis som tilgodelapp i nettbutikken. Denne vil være gyldig i ett år fra opprettelsesdato.
Dette gjelder uansett grunn for ønsket nedgradering.

Om kjøper ønsker å avbryte bestillingen før portrettet er påbegynt, holdes det igjen 250 kroner av kjøpesummen, da det foregår administrativt arbeid knyttet til portrettet allerede fra bestilling. Dette gjelder fra sekundet bestillingen er lagt inn.

Om kjøper ikke liker resultatet av portrettet sitt kan de velge å avbestille det. De vil da få refundert prisen for print og frakt, men ikke beløpet for selve portrettegningen.

Om uhellet skulle være ute og pakken din blir skadet, må du ta bilde av den – både pakken og produktet -, og sende det til meg (i mail-tråden, eller som svar på bestillingsbekreftelsen).

Jeg bruker mye tid på å pakke bestillingene mine både trygt og fint, men noen ganger blir de dessverre ikke behandlet riktig.

Først og fremst vil jeg sjekke med Posten/Bring om de tar regninga, og uansett om det skulle bli de eller meg som står for erstatningen vil du motta nytt print. Ødelagt produkt må returneres til meg før jeg kan erstatte det. Bare kontakt meg, så ordner jeg kode for retursending.

Rettigheter for bruk

Print skal ikke kopieres på noe vis. De kan være utstilt offentlig i fysiske rom og vises frem i filmatisering, men signatur skal ikke dekkes til eller endres.

Ekstra print i nye farger og/eller størrelser er tilgjengelig for bestilling i min nettbutikk. Dette kan du gjøre ved å følge denne linken.

Digitalfilene er kun ment for, og skal kun brukes til, deling i sosiale medier. Disse filene skal ikke brukes som logo eller til utforming av andre varer, verken til personlig eller profesjonell bruk.

Om du ønsker å bruke portrettet til noe spesielt må du gjerne kontakte meg på mail (link), så kan vi se på en eventuell avtale rundt dette.

Jeg kan bruke portrettene fritt for å promotere min egen bedrift. Dette gjelder på alle plattformer jeg bruker, både på internett og i det fysiske rom.

Portrettene kan være endret og tilpasset for å best passe min bruk. Dette gjelder hovedsakelig eventuell endring av farger.

Om du bestiller portrett i gave og det må holdes hemmelig til mottaker har fått det, må du notere ned dette i selve bestillingen, og fortelle meg fra hvilken dato jeg kan dele bildet. Dette må altså ikke komme som tilleggsinfo i mail.

Jeg fjerner ikke portretter delt i mine sosiale medier om ikke dato for deling er gitt på riktig måte.

Om noe fortsatt skulle være uklart etter å ha lest gjennom dette, kan jeg kontaktes på mail (link).

Endringer i denne teksten

Denne versjonen gjelder for kunder som har bestilt portrett t.o.m. 12. oktober 2023.
Denne vil fjernes ved utgangen av 2023.

Fremgangsmåte for bestilling av portrett

VED KJØP AV PORTRETTER F.O.M. JANUAR 2023 BEKREFTER DU Å HA LEST OG FORSTÅTT FØLGENDE FREMGANGSMÅTE.
Disse retningslinjene gjelder for alle personlige portrett.

kjapt oppsummert:

→ legg inn bestilling (husk å legge ved portrettdetaljer)
→ send gode bilder som svar på bekreftelsesmailen. ikke screenshots!
→ motta etterhvert forhåndsvisning av portrettet
→ godkjenn design
→ motta print i posten

DETTE FÅR DU MED I EN PORTRETTBESTILLING:

× Fysisk printet portrett i valgt størrelse.
× Digital versjon i kvadratisk format, tilpasset Instagram.
× Eventuell digital versjon i landskap- eller portrettformat, avhengig av motivet.

VED BESTILLING:

Velg antall motiver til portrettet, samt størrelse i nedtrekksmenyen.

Skriv inn ønsket bakgrunnsfarge. Velg helst en av fargene fra fargekartet. Om du skulle stå mellom flere mulige, kan du skrive ned flere i samme felt. Om du ønsker en helt spesiell farge, kan du skrive inn denne.

I feltet merket “portrett-detaljer” skrives ned alle motivers øyenfarger, hårfarger og evt andre viktige detaljer. Her kan det også noteres spesielle ønsker for portrettet (rekkefølge, osv.). Om farger ikke skrives inn her velger jeg fritt, og endring av design må betales for.

Har du ønsker om ekstra ting i portrettet (tekst, rekvisitter eller noe som er utenfor standarden for mine portretter? Send meg en mail på shop@tonjemarie.com før bestilling, så avtaler vi hvordan dette best bestilles.

ETTER BESTILLINGEN ER LAGT INN:

SEND MEG BILDER:

Når bestillingen er lagt inn får du en bekreftelsesmail, aka bestillingsbekreftelse, aka mailen med et emnefelt som sier “Ordre xxxx er mottatt!”. Det er den mailen det er snakk om her :)

Om du ikke har mulighet til å sende meg bilder med det samme (/samme dag), skriv dette som svar på bekreftelsesmailen – sånn at jeg vet at du ikke bare har glemt det :)

Finn gode bilder av motivene du ønsker tegnet. Bilder i godt lys, med god kvalitet, og for all del send orginalbildene, ikke screenshots av de.
Usikker på om bildet er i god kvalitet? Zoom godt inn på motivets øye og se om bildet blir pikselert.
Jo bedre bilde jeg får, jo bedre bilde får du :)

Om det er motiver med spesielle trekk som må fremheves (f.eks. føflekker), last da også opp en kopi av et bilde hvor disse trekkene er sirklet. Om du laster opp flere bilder av ett motiv, velger jeg det bildet jeg synes funker best – med mindre du har gitt beskjed om at et annet skal brukes.

Legg ved bildene som svar på bekreftelsesmailen.
Jeg tegner direkte av bildene, så du må sende meg bilder sånn som du ønsker de tegnet.

På bakgrunn av tidligere uheldige hendelser har jeg måttet legge til følgende merkelige krav til referansebildene.
Jeg får mange bilder av barn, og dessverre mottar jeg da flere bilder med mye snørr fra nesa og/eller mye is/annet rundt munnen. Jeg vil helst ikke ha disse bildene, og kommer til å be om nye bilder om dette forekommer.
Jeg er veldig innzooma i ansiktene jeg tegner, og jeg synes det er ubehagelig å tegne når dette fyller skjermen min.
Jeg har full forståelse for at dette er en del av livet til barn, og har tørket mang en snørrete nese, så jeg skjønner at dette forekommer på bilder og at man kanskje ikke tenker stort over det selv.

PRODUKSJON:

Jeg produserer alle bestillinger fortløpende.

Det er mulig jeg kontakter deg med spørsmål under produksjonen, så husk på å titte innom mailen din.

NB! NOEN GANGER HAVNER MAIL FRA MEG I SØPPELPOST, SÅ HOLD ET ØYE MED DEN.

Når portrettet er ferdigtegnet sender jeg en screenshot til deg på mail. Denne viser portrettet som det vil bli printet – både når det gjelder format og oppsett av motiver.
Se da om du ønsker motivene større/mindre i bildet, i en annen rekkefølge (dette gjelder Hodepynt), osv., men husk gjerne på at jeg har satt alt opp slik jeg tenker blir visuelt best.
Og se såklart over selve tegningen av motivene. Bildene blir tegnet av meg, et menneske, og noen ganger kan det havne streker og prikker på avveie. Jeg fikser disse så fort jeg ser de. Om du ser noe sånt i forhåndsvisningen må du si fra, så fikser jeg det. Om ingen av oss har oppdaget dette før print, vil du selv måtte dekke nytt print, men jeg fikser bildet gratis.

Ikke vær redd for å si fra om endringer. Mindre neser er enkelt, omtegning av en hel person (eller dyr) er mulig, men må betales for*, endring av bakgrunnsfarge er null stress.
Om det bes om flere omganger med endring, og spesielt om det nevnes nye ting som skal endres, må endringen også betales for.

Det er veldig viktig for meg at du ender opp med et produkt du elsker.

NB! Farger kan avvike fra skjerm til print.

FULLFØRING:

Jeg kommer til å spørre deg om portrettet kan sendes til print, og når du da sier ja er det ikke lenger mulig å foreta noen endringer.

Når jeg ferdigstiller portrettet til print lager jeg også klar de digitale versjonene. Disse lastes opp via WeTransfer, og du vil da bli tilsendt en link for nedlastning. Denne er gyldig i 7 dager, så husk å laste ned!

PRINT OG POST:

All min veggkunst printes på 180g matt fotopapir, og printes lokalt hos dyktige Hatlehols Grafiske i Brattvåg.
Jeg bestiller prints normalt sett hver 3. uke, noe som betyr at bestillinger kan ta ganske lang tid å få levert. Hyppinghet på print kan variere basert på etterspørsel.

Portretter bestilt i kampanjeperioder til kampanjepris, eller ved sesongstart/-slutt må forventes å ha lenger ventetid, da antall bestillinger i denne perioden øker betraktelig.

Trykk her for å lese oppdatert informasjon om frakt og henting.

* Om et eller flere motiv må tegnes på nytt på grunn av dårlig kvalitet på bildene jeg mottok for å tegne fra, må du betale for dette. Du vil ikke miste din plass i køen, men jeg prioriterer andre kunder frem til omtegningen er betalt for og nye bilder er mottatt.

Denne versjonen gjelder for kunder som har bestilt portrett t.o.m. 12. oktober 2023.
Denne vil fjernes ved utgangen av 2023.

Retningslinjer for kjøp av portrett

VED KJØP AV PORTRETTER F.O.M. JANUAR 2023 BEKREFTER DU Å HA LEST OG GODTATT FØLGENDE RETNINGSLINJER.
Disse retningslinjene gjelder for alle personlige portrett.

DETTE FÅR DU MED I EN PORTRETTBESTILLING:

× Fysisk printet portrett i valgt størrelse.
× Digital versjon i kvadratisk format, tilpasset Instagram.
× Eventuell digital versjon i landskap- eller portrettformat, avhengig av motivet.

HVA DU KAN FORVENTE AV PORTRETTET:

Jeg kan egentlig ikke å tegne, og det har jeg heller aldri påstått, så portrettet vil ha noen ulikheter fra motivet. Småting kan fikses.

Jeg tegner veldig direkte fra bildet du sender, så du vil motta et portrett i samme positur som bildet du ga meg. Sender du også bilder med hatt og solbriller, så får du hatt og solbriller. Jeg vet ikke hvordan motivet ser ut under der. Jeg kan «klippe og lime» ønskede deler av motivet, men det øker risikoen for dårlig resultat/omtegning.

Om ikke annet er forespurt, vil jeg sette opp motivene i den beste visuelle rekkefølgen.

Alle motiver får hvite tenner, uansett hvordan de ser ut på originalbildet.

PRINT OG POST:

All min veggkunst printes på 180g matt fotopapir, og printes lokalt hos dyktige Hatlehols Grafiske i Brattvåg.
Jeg bestiller prints normalt sett hver 3. uke, noe som betyr at bestillinger kan ta ganske lang tid å få levert. Hyppinghet på print kan variere basert på etterspørsel.

Portretter bestilt i kampanjeperioder til kampanjepris, eller ved sesongstart/-slutt må forventes å ha lenger ventetid, da antall bestillinger i denne perioden øker betraktelig.

Trykk her for å lese oppdatert informasjon om frakt og henting.

Ekstra kostnader

Dersom personer eller større deler av portrettet må tegnes om på grunn av referansebilder i dårlig kvalitet, må du som kjøper selv ta kostnadene for dette. Omtegning av en hel person koster fra 150 kr.

Om det i verste fall skulle skje at det er uenigheter mellom kjøper og butikkeier, og kjøper ikke lenger ønsker portrettet, vil kjøper få refundert verdien av det trykkede eksemplaret, og evt frakt. Om butikkeier har gjort jobben med å tegne portrettet, skal butikkeier ha betalt for dette.
Om kjøper ønsker å avbryte kjøpet før portrettet er påbegynt, holdes det uansett igjen 250 kroner av kjøpesummen, da det foregår administrativt arbeid knyttet til portrettet allerede fra bestilling. Dette gjelder fra sekundet bestillingen er lagt inn.

DIN SIKKERHET:

Betalingen er kun «captured» frem til bestillingen er klargjort til print, og bestillingen blir ikke klargjort til print før du har godkjent portrettet. Pengene blir da altså ikke trukket fra konto før bestillingen er klar*.

MINE RETTIGHETER:

Jeg påtar meg retten til å dele alle bestilte portretter og produkter i alle deler av mine sosiale medier.
Om noe er hemmelig frem til det er gitt i gave, kan du skrive dette i portrett-infoen. Fortell meg da fra hvilken dato jeg kan dele det i sosiale medier.
Om du rett og slett bare ikke ønsker at portrettet ditt skal deles i sosiale medier, er det helt greit, bare skriv det i portrett-infoen.

* Om jeg skulle ha trøbbel med å nå tak i deg på mail, og det har gått en uke uten kontakt (og uten forvarsel om dette), påtar jeg meg retten til å merke bestillingen som fullført for å sikre meg betaling for både arbeid og tidsbruk. Du vil uansett fortsatt få produktet ditt som avtalt, men det er da fullt og helt ditt ansvar å holde prosessen igang .

No products in the cart.