No products in the cart.

Fremgangsmåte for bestilling av portrett

VED KJØP AV PORTRETTER F.O.M. JANUAR 2023 BEKREFTER DU Å HA LEST OG FORSTÅTT FØLGENDE FREMGANGSMÅTE.
Disse retningslinjene gjelder for alle personlige portrett.

kjapt oppsummert:

→ legg inn bestilling (husk å legge ved portrettdetaljer)
→ send gode bilder som svar på bekreftelsesmailen. ikke screenshots!
→ motta etterhvert forhåndsvisning av portrettet
→ godkjenn design
→ motta print i posten

DETTE FÅR DU MED I EN PORTRETTBESTILLING:

× Fysisk printet portrett i valgt størrelse.
× Digital versjon i kvadratisk format, tilpasset Instagram.
× Eventuell digital versjon i landskap- eller portrettformat, avhengig av motivet.

VED BESTILLING:

Velg antall motiver til portrettet, samt størrelse i nedtrekksmenyen.

Skriv inn ønsket bakgrunnsfarge. Velg helst en av fargene fra fargekartet. Om du skulle stå mellom flere mulige, kan du skrive ned flere i samme felt. Om du ønsker en helt spesiell farge, kan du skrive inn denne.

I feltet merket “portrett-detaljer” skrives ned alle motivers øyenfarger, hårfarger og evt andre viktige detaljer. Her kan det også noteres spesielle ønsker for portrettet (rekkefølge, osv.). Om farger ikke skrives inn her velger jeg fritt, og endring av design må betales for.

Har du ønsker om ekstra ting i portrettet (tekst, rekvisitter eller noe som er utenfor standarden for mine portretter? Send meg en mail på shop@tonjemarie.com før bestilling, så avtaler vi hvordan dette best bestilles.

ETTER BESTILLINGEN ER LAGT INN:

SEND MEG BILDER:

Når bestillingen er lagt inn får du en bekreftelsesmail, aka bestillingsbekreftelse, aka mailen med et emnefelt som sier “Ordre xxxx er mottatt!”. Det er den mailen det er snakk om her :)

Om du ikke har mulighet til å sende meg bilder med det samme (/samme dag), skriv dette som svar på bekreftelsesmailen – sånn at jeg vet at du ikke bare har glemt det :)

Finn gode bilder av motivene du ønsker tegnet. Bilder i godt lys, med god kvalitet, og for all del send orginalbildene, ikke screenshots av de.
Usikker på om bildet er i god kvalitet? Zoom godt inn på motivets øye og se om bildet blir pikselert.
Jo bedre bilde jeg får, jo bedre bilde får du :)

Om det er motiver med spesielle trekk som må fremheves (f.eks. føflekker), last da også opp en kopi av et bilde hvor disse trekkene er sirklet. Om du laster opp flere bilder av ett motiv, velger jeg det bildet jeg synes funker best – med mindre du har gitt beskjed om at et annet skal brukes.

Legg ved bildene som svar på bekreftelsesmailen.
Jeg tegner direkte av bildene, så du må sende meg bilder sånn som du ønsker de tegnet.

På bakgrunn av tidligere uheldige hendelser har jeg måttet legge til følgende merkelige krav til referansebildene.
Jeg får mange bilder av barn, og dessverre mottar jeg da flere bilder med mye snørr fra nesa og/eller mye is/annet rundt munnen. Jeg vil helst ikke ha disse bildene, og kommer til å be om nye bilder om dette forekommer.
Jeg er veldig innzooma i ansiktene jeg tegner, og jeg synes det er ubehagelig å tegne når dette fyller skjermen min.
Jeg har full forståelse for at dette er en del av livet til barn, og har tørket mang en snørrete nese, så jeg skjønner at dette forekommer på bilder og at man kanskje ikke tenker stort over det selv.

PRODUKSJON:

Jeg produserer alle bestillinger fortløpende.

Det er mulig jeg kontakter deg med spørsmål under produksjonen, så husk på å titte innom mailen din.

NB! NOEN GANGER HAVNER MAIL FRA MEG I SØPPELPOST, SÅ HOLD ET ØYE MED DEN.

Når portrettet er ferdigtegnet sender jeg en screenshot til deg på mail. Denne viser portrettet som det vil bli printet – både når det gjelder format og oppsett av motiver.
Se da om du ønsker motivene større/mindre i bildet, i en annen rekkefølge (dette gjelder Hodepynt), osv., men husk gjerne på at jeg har satt alt opp slik jeg tenker blir visuelt best.
Og se såklart over selve tegningen av motivene. Bildene blir tegnet av meg, et menneske, og noen ganger kan det havne streker og prikker på avveie. Jeg fikser disse så fort jeg ser de. Om du ser noe sånt i forhåndsvisningen må du si fra, så fikser jeg det. Om ingen av oss har oppdaget dette før print, vil du selv måtte dekke nytt print, men jeg fikser bildet gratis.

Ikke vær redd for å si fra om endringer. Mindre neser er enkelt, omtegning av en hel person (eller dyr) er mulig, men må betales for*, endring av bakgrunnsfarge er null stress.
Om det bes om flere omganger med endring, og spesielt om det nevnes nye ting som skal endres, må endringen også betales for.

Det er veldig viktig for meg at du ender opp med et produkt du elsker.

NB! Farger kan avvike fra skjerm til print.

FULLFØRING:

Jeg kommer til å spørre deg om portrettet kan sendes til print, og når du da sier ja er det ikke lenger mulig å foreta noen endringer.

Når jeg ferdigstiller portrettet til print lager jeg også klar de digitale versjonene. Disse lastes opp via WeTransfer, og du vil da bli tilsendt en link for nedlastning. Denne er gyldig i 7 dager, så husk å laste ned!

PRINT OG POST:

All min veggkunst printes på 180g matt fotopapir, og printes lokalt hos dyktige Hatlehols Grafiske i Brattvåg.
Jeg bestiller prints normalt sett hver 14. dag, noe som betyr at bestillinger kan ta ganske lang tid å få levert. Hyppinghet på print kan variere basert på etterspørsel.

Portretter bestilt i kampanjeperioder til kampanjepris, eller ved sesongstart/-slutt må forventes å ha lenger ventetid, da antall bestillinger i denne perioden øker betraktelig.

Kunder som bestiller henting i Ålesund vil få melding med henteinstruksjoner så snart bestillingen er pakket.

Bestillinger fra meg blir sendt som pakke i postkassen via Bring. Det er også mulig å bestille de som Postens Norgespakke. Begge sendes med sporing, men kun sistnevnte har garanti hos Posten.

* Om et eller flere motiv må tegnes på nytt på grunn av dårlig kvalitet på bildene jeg mottok for å tegne fra, må du betale for dette. Du vil ikke miste din plass i køen, men jeg prioriterer andre kunder frem til omtegningen er betalt for og nye bilder er mottatt.

No products in the cart.