No products in the cart.

10 grunner til at vi ikke matcher på tinder

EN HILSEN FRA TM, JUNI 2020: Dette innlegget er et av mine favoritter fra mine gamle bloggposter. Jeg er ikke sikker på om innholdet nå har blitt politisk ukorrekt de siste fem årene, men dette er uansett forstatt 10 grunner til at vi ikke matcher på Tinder.
Og jada, jeg har vært singel hele tiden, og burde da kanskje kutte ned på grunnene til at jeg ikke matcher med folk (men for å være ærlig så tenker jeg heller på en oppfølger til dette innlegget. #foreveralone

Alle illustrasjonene i dette innlegget er laget av meg. Og selv om jeg vet at de er fantastiske, ville jeg satt pris på at de ikke ble stilt ut på museum. På forhånd takk.

Edit (2020): Om du har veldig lyst til å stille de ut som gamle kunstverk, kan du jo alltids kontakte meg, så ordner vi en deal.

Jeg er egentlig litt usikker på hva jeg gjør på Tinder, og hva det generelle poenget med Tinder er. Jeg er ikke ute etter et ligg, noe jeg føler de fleste på Tinder er. Jeg er vel ute etter en kjæreste, men det har jeg ingen forventning av å finne der. Jeg har fått et par gode venner, da, og det er jo hyggelig!

Jeg tror jeg bruker Tinder av ren nyskjerrighet nå, og kanskje også som en måte å få bukt med all min irritasjon (jeg irriterer meg lett og vil få det ut på måter hvor det ikke går ut over folk – jeg har faktisk noen facebookvenner som har ekstremt irriterende oppdateringer, men jeg lar de være kun for å kunne irritere meg over de).

Denne listen er over ting som plager meg på Tinder. Som nevnt er jeg lett å irritere, så det er nok mange av disse punktene som kun gjelder meg.

Disclaimer: Jeg har aldri vært overfladisk, men er nok det på Tinder. Jeg har alltid ment at personligheten er det viktigste med folk, og kunne aldri vært med en rålekker fyr med råtten personlighet. Tenkte det var greit å nevne da noe av dette kan virke i overkant overfladisk.

1. Du er anonym

Du har ingen bilder og ingen tekst. Hvorfor i alle dager skulle jeg være fristet til å matche med deg? Og hvorfor har du i det heletatt en profil på Tinder?

2. Alle bildene av ansiktet ditt er tildekt

Du har solbriller/skibriller på alle bildene. Sannsynligvis har du splittet sjelen din i åtte biter, og har spaltede, røde øyne som Voldemort.

3. Du er på fjelltur på alle bildene dine

Altså, det er kjempeflott at du er aktiv! Men når du bare har uklare bilder fra langt unna, fordi du er på fjelltur/skitur, så ser jeg ikke hvordan du ser ut. Dessuten trenger jeg noen jeg bare kan ligge og se på Netflix med, selv om jeg også kan sette pris på å bli dratt med på en tur i ny og ne.

4. Du poserer med døde elger

Eller andre dyr du nettopp har skutt. Jeg skal ikke legge meg så mye borti hvor OK det er å drive med jakt – storebror har prøvd å forklare dette til meg, men et dødt dyr, ei hagle (eller hva du nå bruker) og blod gjør meg virkelig ikke tent. Nope.

5. Du identifiserer deg selv med et fotballag.

Nå er jeg langt under gjennomsnittet interessert i fotball, men det er ikke det som er problemet her – du skal få ha dine egne interesser. Jeg har kommet over profiler hvor det eneste som står i profilteksten er “Liverpool <3”, og jeg kan ikke fatte og begripe at det er det du vil fortelle om deg selv på en datingapp. Du kan være helt vanvittig kjekk, og sikkert verdens hyggeligste fyr, men om profilteksten din er “[hvilket som helst fotballag] <3” så kommer jeg til å sveipe deg vekk uten noe problem.

6. Du er en transformer

Nå lyger jeg egentlig litt. Jeg har en gang matchet med en fyr som bare har hatt bilder av biler på profilen sin, men dette var kun for å kunne skrive «Å, herlighet! Jeg har aldri snakket med en ekte transformer før!». Han skjønte ikke engang hva jeg snakket om, og jeg måtte forklare det til ham. Etter det begynte han å prate til meg, og hele opplegget ble veldig kleint, fordi jeg ikke takler å prate med noen uten ansikt.

7. Du er en dick.

Bokstavlig talt. Dette er en ganske god kopi av en profil jeg har kommet over og screenshotta for dette innlegget. Det var flere bilder på profilen, og dessverre var ikke “utstyret” den delen av bildet som var sensurert. Hele profilen var bygget opp av ansiktsløse ereksjoner, og akkurat den profilteksten jeg har skrevet på her. Mulig det funker for noen, men jeg bruker ikke Tinder for one night stands.

8. Du har kjæreste

Jeg har kommet over profilen til så vanvittig mange jeg kjenner fra før, og som jeg vet har kjæreste og i noen tilfeller også barn (eventuelt rullekebab, spørs hvordan du tolker tegningen) med denne kjæresten. Hva i alle dager gjør du på Tinder?!

9. Alle bildene dine er av flere personer

Det kan godkjennes på ett eller flere bilder, men om jeg må registrere hvert eneste ansikt på hvert bilde for å finne minste felles multiplum – nei, bare nei. Og når vi først er inne på det å ha flere sammen med deg på bildet – ikke ha jenter som kysser på deg! Det gjør ikke at man ser du har draget, det gjør at man får inntrykk av at du er en player, og det er aldri positivt.

10. Du er storebroren min

Kleint.

Så, det var mine 10 grunner til å ikke matche med folk på Tinder. Nå er ikke dette klare regler, da. Det er ofte det er noe ved profilen til en fyr som gjør at jeg blir nyskjerrig, og velger å gi ham en sjanse. Som regel skjer ikke det stort etter det.

Hva er dine deal breakers på Tinder?

Del gjerne innlegget videre!

2 Comments

  • Synne

    Hahaha, fantastisk innlegg Tonje! Kjente igjen stort sett alle disse her! Du skulle tatt de en tur til Oslo, her e enda fler raringa å føre opp på lista;)

    • tonje marie

      Blir nok mye artig på tinder når e flytta tilbake dit :D
      Men e må nok innrømme at e har “flytta” tinderen min dit en gang mens e prøvde ut tinder plus :’D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No products in the cart.