2017: en frisk start?

Jeg har tenkt litt. Vurdert litt. Alle som kjenner meg skikkelig vet at jeg elsker å blogge. Jeg elsker måten jeg kan formulere meg på og hvordan jeg kan dele livet mitt med andre. Og alle som leser bloggen min vet at jeg er skillelig dritt på å oppdatere.

Så. Det jeg har tenkt litt på. Vurdert litt. Det er at kanskje jet skal «starte på nytt» på akkurat samme bloggen. Slette alle innlegga. Eller, skjule dem, som jeg egentlig tenker. Kanskje replaye noen av favorittene gjennom året. Fokusere på kortere, enklere oppdateringer?

Bloggen skal jo få helt nytt design også. Så snart jeg klarer å ta meg tid. Da må faktisk innleggene bygges opp annerledes. Gjennomgående tema. Skikkelig smashing. Kan bli spennende.

Så, superkjapp update. Jeg sitter nå på flyplassen og venter på å dra tilbake til Oslo. Hjem til Oslo? Ja. Jeg gleder meg, faktisk. Noe som er helt nytt for meg. Det er kjempehyggelig å være hjemme i Ålesund, men nå er jeg sliten og gleder meg til å være litt alene før skolen starter opp igjen. Så snart jeg er ferdig med arbeidsdagen idag.


Godt nyttår, dere! Jeg håper 2017 blir et fantastisk år for meg, for dere og for bloggen.

edit: Heisann! Tonje Marie fra slutten av 2017 her! Fikk ordna litt design ogsånt, men glemte å skrive. Latterlig, med tanke på at jeg betaler for det domenet her. La gå. Prøver på nytt i 2018!

1 comment / Add your comment below

  1. Søte du? det høres ut som en gid idé og starte litt «på nytt» med bloggen også:) så bra du gleder deg til Oslo! Godt nyttår, god arbeidsdag og kos deg med alenetid og skole?

Legg igjen en kommentar